Companii instalatoare de sisteme de securitate

Stimati instalatori!

Tunurile de ceata PROTECT sunt instalate clientilor finali (persoane fizice sau juridice) numai prin intermediul partenerilor autorizati, companii instalatoare de sisteme de securitate licentiate de catre IGP pentru desfasurarea activitatilor de instalare sisteme de securitate.

Oferim regulat cursuri pentru parteneri in scopul asigurarii calitatii instalarii precum si satisfactiei beneficiarilor.

Cursurile sunt de natura tehnica si se adreseaza in principal personalului tehnic si de vanzari din cadrul companiilor instalatoare de sisteme de securitate. Deasemenea, putem organiza cursuri dedicate departamentelor de securitate din companiile private sau institutiile publice, evaluatorilor de risc inscrisi in RNERSF, consultantilor de securitate, companiilor de asigurari, politiei, etc.

Participarea la cursul tehnic de protectie cu sisteme de securitate cu ceata este obligatorie!

Cursul tehnic prezintă tunurile de ceata, dimensionarea lor, demonstratia practica de funcţionare, instalarea, mentenanta, prezinta standardele si normativele din domeniu, precum si integrarea tunurilor de ceata cu sistemele de alarma la efractie respectiv sistemele de detectare si alarma la incendiu.

Pentru a deveni partener autorizat pentru instalarea sistemelor de securitate cu ceata PROTECT, va rugam sa ne contactati.