Companii logistica, hale de productie, depozite

Depozitele si halele de productie ar trebui sa fie accesibile doar angajatilor . . .

lager_serie_222pix

Depozitele sunt atractive pentru hoți – contin o multime de bunuri si sunt situate de multe ori in locatii ferite, care sunt usor accesibile in miez de noapte.

Suprafata mare si tavanele inalte nu prezinta o problema pentru protectia cu ceata.

 

Vedeti aici filme demonstrative despre modul de amplasare si functionare a tunurilor de ceata:

 

 

 

Vedeti un film demonstrativ despre reactia infractorului la intalnirea cu ceata:

 

 

 

Daca halele de productie si depozitele nu sunt protejate cu aceste sisteme ACTIVE de securitate cu ceata, se pot intampla evenimente ca cele prezentate in continuare:

 

Depozit tigari Constanta – 1.400.000 RON

360 de baxuri de tigari de contrabanda au fost furate dintr-un depozit al Administratiei Portului Constanta.

360 de baxuri de tigari de contrabanda au fost furate dintr-un depozit al Administratiei Portului Constanta. Semn ca hotii nu mai au nicio limita, acestia au reusit sa treaca de paza de la intrarea in Portul Constanta Sud Agigea si sa ajunga la depozit. Tigarile faceau parte din bunurile confiscate, de-a lungul anilor, de vama si Garda Financiara. Prejudiciul se ridica la peste un milion patru sute de mii de lei.
Tigarile de contrabanda se aflau in depozitul din Portul Constanta Sud Agigea din 2006. Atunci au fost confiscate de Garda Financiara Ialomita si aduse aici. Depozitul apartine Administratiei Portului Constanta, care il inchiriase unei firme private.
Mai precis, aproape 360 de baxuri, au socotit ulterior oamenii legii. Tigarile de contrabanda, în valoare de peste un milion patru sute de mii de lei, au ajuns deja pe piata neagra, cred anchetatorii. Conducerea APC declara ca firma de la care fusesera confiscate tigarile nu mai functioneaza de cativa ani. In aceste conditii nu se stie, deocamdata, daca lovitura a fost data din interior sau de alte persoane.
Anchetatorii nu exclud sa fi fost furate si alte lucruri, avand in vedere ca aici sunt depozitate bunuri inca de acum zece ani. Asa ca urmeaza sa se faca acum un inventar al produselor.
Ce e important de stiut este insa faptul ca hotii vor fi greu de gasit. Si asta pentru ca zona este tranzitata zilnic de sute de tiruri care incarca si descarca marfuri. Anchetatorii analizeaza acum imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la intrarea in port, dar si cele pozitionate in apropierea depozitului, in încercarea de a-i identifica pe hoti.

 

 


Depozit tigari Arad – 800.000 EURO

Furt de opt sute de mii de euro in judetul Arad.

Furt de opt sute de mii de euro in judetul Arad. Peste patru sute de mii de pachete de tigari netimbrate retrase din magazinele Duty-Free au disparut dintr-un depozit din zona libera Curtici.

 

 


 

Lugoj – 200.000 EURO

Un jaf a avut loc in Lugoj, cativa hoti au spart geamul unui depozit de mobila si au furat din cutia de valori suma de 200.000 de euro si cateva bijuterii.

Angajatii magazinului au alertat politia imediat ce au constatat urmele unui jaf. Potrivit unor surse din interiorul anchetei, hotii au actionat la pont, avand in vedere faptul ca depozitul avea paznic si este dotat cu camere de supraveghere.
Banii reprezentau incasarile depozitului din acea perioada.

 


 

Oradea – 10.000 EURO

Jaf cu greutate. Mai multe persoane au furat un seif din sediul unei firme de curierat.

Hotii au reusit sa fure un seif greu de jumatate de tona de la o firma de curierat din Oradea. In seif se aflau si cateva mii de euro.
Martorii povestesc ca noaptea trecuta, in jurul orei 02.00, au auzit galagie, dar tinand cont ca in zona muncitorii descarca materiale de constructie, oamenilor nu li s-a parut ceva neobisnuit.
Se pare ca mai multe persoane au fortat intrarea in sediul companiei de curierat, de unde au luat un seif, in care se presupune ca erau 10.000 de euro. Anchetatorii spun că este vorba de un grup infractional, avand in vedere ca acel seif are o greutate de 500 de kilograme.
Odata ce au iesit pe usa firmei cu seiful, hotii l-au urcat intr-o dubita si au plecat. In acest moment, anchetatorii inca cerceteaza locul si spera sa poata obtine imagini de la camerele de supraveghere ale unui hotel din zona.

 


 

Depozit alimente si tigari Arges

Jaf la un depozit de alimente din Arges.

Trei indivizi mascati, neidentificati inca, au spart un depozit de alimente din Arges. Hotii l-au batut pe paznic, l-au legat fedeles, dupa care au fugit cu masina lui, pe care au incarcat-o cu tigari. Modul de lucru seamana cu cel de la un alt jaf, de saptamana trecuta, cand casa unui interlop a fost pradata.

 

Solicitati ASTAZI o demonstratie gratuita de functionare a sistemelor de securitate cu ceata!