Conditii de garantie – 5 ani

Garantia standard oferită de producatorul danez PROTECT A/S pentru eventualele defecte de fabricatie ale sistemului de securitate cu ceata este de 2 ani.

Pentru a extinde aceasta garantie la 2+3 ani* sistemul trebuie sa fie instalat de catre persoane care au participat in prealabil la cursul tehnic de instruire si care activeaza in cadrul partenerilor autorizati, firme licentiate de catre IGP pentru activitati de instalare sisteme de securitate. Dupa instalare, se va completa si ni se va transmite obligatoriu o Fisa de instalare, dupa care cei 3 ani suplimentari de garantie sunt oferiti gratuit.

2_3_protectikon_222x223

Exceptii:

Garantia nu se refera la fluidul de ceata si acumulatorii sistemului (care sunt considerati consumabile) respectiv costurile de transport aferente.

Garantia nu este valabila daca sistemul de securitate cu ceata a fost instalat de catre persoane neautorizate, nu s-a respectat manualul de instalare, daca se inlocuiesc componente care nu sunt agreate sau se utilizeaza fluid de ceata care nu este original.