Despre noi

Misiunea noastra

Conceperea, proiectarea si implementarea de solutii de securitate bazate pe o analiza de risc profesional elaborata, integrand tehnologii de ultima generatie, la un raport optim investitie / reducere risc.

Vezi istoria ATC SYSTEMS

Ce facem?

Inca de la infiintarea companiei din anul 1995, am fost preocupati de identificarea solutiilor de securitate optime care sa reduca riscul la care sunt expuse bunurile si valorile din patrimoniul societatilor comerciale sau a persoanelor fizice.

Concepem, proiectam si instalam instalatii de curenti slabi si sisteme de securitate pentru constructii civile si industriale, pe baza raportului optim investitie/reducere risc. Sistemele de securitate acopera spectrul clasic al tehnologiilor actuale: Sisteme de alarma la efractie (standardul EN 50131), Sisteme de supraveghere video cu circuit inchis TVCI (standardul EN 50132), Sisteme de control al accesului (standardul EN 50133) respectiv Sisteme de detectare si alarma la incendiu (standardul EN 54).

De ce noi?

Fiecare solutie de securitate conceputa a fost si va fi în continuare personalizata, fiecare beneficiar profitand de pe urma analizei de risc si a consultantei de specialitate premergatoare conceperii solutiei. Nu putem oferi solutii „la pachet”, in fiecare caz nivelul de risc al obiectivului in cauza determina solutia de securitate si nu sistemul in sine va fi „fortat” sa se potriveasca unui cerinte specifice.

De ce sistemele de securitate cu ceata PROTECT ?

In anul 2014 am devenit unic importator şi distribuitor autorizat pentru România a sistemelor de securitate cu ceata produse de compania daneza PROTECT A/S . Fondata in 2001, compania are sediul central si facilitatile de productie in Aarhus, Danemarca. Tunurile de ceata sunt exportate si vandute in peste 40 de tari, PROTECT A/S fiind singurul producator de tunuri de ceata din Peninsula Scandinava.

Cu cele peste 50.000 de sisteme vandute in intreaga lume, PROTECT A/S este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de tunuri de ceata pentru protectia impotriva efractiilor, jafurilor si a actelor de vandalism. Este, de asemenea, unul dintre producatorii de tunuri de ceata cu cea mai rapida crestere – iar ratele excelente de crestere, precum si pozitia financiara solida confera partenerilor precum si beneficiarilor sai un sentiment de siguranta.

Sistemele de securitate produse de compania daneza PROTECT A/S sunt certificate si conforme standardului: SR EN 50131-8: 2010 – Sisteme de alarma. Sisteme de alarma la efractie si jaf armat. Partea 8: Echipamente / sisteme de securitate cu ceata.

Nu uitati, tunul de ceata este singura solutie de protectie ACTIVA din lume in cazul efractiilor, jafurilor si a actelor de vandalism.