Referinte, recomandari

Cei peste 600 de clienti din intreaga ţara, ne recomanda drept colaboratori de incredere in cei peste 19 ani de existenta, in decursul carora am reusit sa ne ridicam la nivelul asteptarilor si sa indeplinim obiectivele vizate.
Reputatia ATC SYSTEMS este reflectata si de prestigiul clientilor nostri.

„Urmare  a derularii contractului  de  servicii  avand  ca  obiect  proiectarea,  furnizarea,  livrarea  si  instalarea  a cate  unui  sistem  de alarma impotriva efractiei  si  la  incendiu  la  Parchetele  de  pe  langa Tribunalul si Judecătoriile din judetul Harghita,  precum si instruirea personalului achizitorului,  prin  prezenta  dorim  sa  apreciem  calitatea bunurilor livrate, a  serviciilor si lucrarilor  executate ca  fiind  in  concordanta cu  cerintele  solicitate. In  baza  competentei  si  profesionalismului  de  care  a  dat  dovada, recomandam  fara rezerve,  oricarei organizatii,  serviciile  oferite  de ATC  SYSTEMS  SRL” – Lucia Airinei, Prim-procuror, Parchetul de pe langa Tribunalul Harghita.

 

„C.N. „LOTERIA ROMANA” S.A. CENTRUL DE LUCRU HARGHITA a beneficiat de serviciile oferite de firma ATC SYSTEMS SRL din Gheorgheni deja de cativa ani, aceasta prestand servicii de proiectare, instalare si intretinere de sisteme de alarma si securitate (alarmare la efractie) si monitorizare prin dispecerat a obiectivelor protejate.

Suntem foarte mulţumiti de serviciile lor, beneficiem si in prezent de serviciile acestora, vom continua sa lucram cu dansii si in viitor si nu ezitam sa ii recomandam cu incredere oricui are nevoie de servicii complete de securitate.” – Bobric Gheorghe, inspector organizare retea, C.N. „LOTERIA ROMANA” S.A., Centrul de lucru Harghita.

 

„Profesionalismul echipei ATC SYSTEMS si preturile competitive au fost motivele principale pentru care am ales sa lucram cu aceasta companie la dotarea birourilor de carte funciara din judetul Harghita cu sisteme de alarma si securitate (sistem de alarmare la efractie si detectie incendiu). Astfel recomandam firma ATC SYSTEMS SRL ca partener tuturor persoanelor juridice cu capital privat sau de stat, care doresc sa isi mareasca securitatea obiectivelor prin instalarea de sisteme de alarma si securitate.” – ing. Faur Traian, director, Agenţia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, OCPI Harghita.