Recomandare tunuri de ceata – Casa de amanet


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/r32317atcs/public_html/wp-content/themes/Evolution/loop-single.php on line 20

„Din pacate, in luna noiembrie 2009 am avut un atac la o unitate a noastra, casa de amanet, de catre doua persoane cu cagula. Din fericire nu au fost sustrase valori dar personalul a fost agresat si a necesitat tratament medical spitalicesc. La momentul atacului, casa de amanet era dotata cu sistem de alarma la efractie dar nu avea alte sisteme active de protecţie care ar fi protejat casa de amanet.
Dupa prezentarea sistemelor de securitate cu ceata, am decis suplimentarea de urgenta a sistemelor de alarma la efractie din unitatile noastre cu tunuri de ceata, in vederea reducerii nivelului de risc la care sunt expuse in mod continuu casele de amanet.
Odata cu finalizarea cu succes a lucrarilor de instalare si instruire corespunzatoare a personalului in vederea utilizarii eficiente a sistemelor de securitate cu ceata, recomand dotarea tuturor caselor de amanet cu sistemele de securitate cu ceata PROTECT furnizate de catre ATC SYSTEMS SRL, eu deja sunt in siguranta deplina stiind ca personalul si intreaga afacere este protejata efectiv instantaneu, protectia este imediata si nu mai depinde de sosirea echipajului de interventie” – Lenard Rita, administrator, STRASS SRL.