Recomandare tunuri de ceata – Casa de schimb valutar


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/r32317atcs/public_html/wp-content/themes/Evolution/loop-single.php on line 20

„Am inceput colaborarea cu firma ATC SYSTEMS SRL din Gheorgheni inca din anul 2000. ATC SYSTEMS ne-a asigurat servicii profesionale de proiectare si instalare sisteme de securitate: sisteme de alarma la efractie si sisteme de supraveghere video cu circuit inchis TVCI.

In anul 2013, odata cu participarea la o demonstratie a sistemelor de securitate cu ceata PROTECT, am fost incantati de la bun inceput de eficacitatea sistemului si de activarea rapida a tunurilor de ceata in cazul unui eveniment de efractie sau jaf, aşadar nu am avut motive sa nu decidem dotarea de indata a caselor de schimb valutar cu aceste sisteme active de protectie.  Am optat pentru un sistem de securitate independent de cel deja existent, configurand astfel un al doilea inel de protectie. Tunurile de ceata asigura o protectie totala, semnalul de activare in afara orelor de program se transmite de catre sistemul de alarma la efractie, iar un detector combinat pasiv in infrarosu si microunde asigura semnalul secundar de confirmare a efractiei. In timpul orelor de program, activarea tunului de ceata se realizeaza prin intermediul unui buton de panica dedicat.

Sistemele de securitate cu ceata PROTECT protejeaza din luna septembrie 2013 unitatile noastre, case de schimb valutar precum si casa de locuit, si consideram ca aceasta solutie de protectie activa ne-a schimbat viata. De atunci suntem mai linistiti, stiind ca familia, angajatii precum si bunurile si valorile sunt in siguranta. Tunurile de ceata sunt fiabile, funcţioneaza fara alarme false, sunt silentioase, au un consum redus si au un raport excelent investitie / eficienta.

Asadar recomand dotarea obiectivelor cu aceste sisteme de securitate active, deoarece le consideram cea mai eficienta solutie de protectie, in cateva secunde de la activare asigura protectia reala a obiectivului. Astfel nu mai suntem expusi la riscul aferent duratei de interventie a echipajului de interventie care este mai mare decat durata derularii unei efractii, nu mai amintesc de tentativele de jaf, unde fiecare secunda conteaza!” – Barabas Attila, administrator, EXCHANGE HOUSE SRL.