Referinte si recomandari sisteme de securitate cu ceata

Izso_logo„Anul trecut am experimentat o efractie intr-unul din magazinele alimentare din reteaua noastra, ocazie cu care s-au sustras tigari si bauturi. Produsele din magazin erau asigurate, dar asiguratorul a achitat doar o parte din paguba, dupa cateva luni de la eveniment.
Am decis implementarea de sisteme de securitate cu ceata, pentru a evita neplacerile aferente spargerilor viitoare, pierderii efective de produse dar si a costurilor din cauza nefunctionarii magazinului datorate cercetarii criminalistice si a efectuarii inventarului. Am inceput cu protectia celor 19 magazine din retea si concomitent am extins contractul de instalare cu inca 9 tunuri de ceata si la celelalte zone din magazine care necesitau protectie, la birourile si depozitul societatii.
Pentru protectia la furt a tigarilor si a bauturilor alcoolice din magazinele alimentare, recomand integrarea in cadrul sistemelor de alarma la efractie existente si a sistemelor de securitate cu ceata PROTECT, este solutia de securitate cu cel mai bun raport investitie/reducere risc. Pagubele rezultate dintr-o efractie sunt in majoritatea cazurilor mult mai mari decat pretul unui singur tun de ceata, asadar investitia se recupereaza imediat dupa o singura tentativa de efractie esuata!
Izso Zoltan, administrator, IZSO-UNIVERSAL-COM SRL.

 

“Am avut 3 spargeri in 52 de zile. Pur si simplu cu toate sistemele de alarma posibile pe care un agent economic poate sa le aiba, incepand de la camere de luat vederi, de la sistem de alarma, interventie de la firma de protectie si paza, toate le avem. Hotii au devenit atat de profesionisti incat nu stii cum sa te mai aperi. Pur si simplu inca o spargere de genul asta si va trebui sa inchidem magazinul. Politia, toti dau din umeri, vin, spun dar nu putem, nu avem ce sa facem, cum sa-i prindem? Hotii au actionat in 40 de secunde, firma de protectie ne-a comunicat ca ei nu pot sa ajunga mai repede de un minut. Am avut o paguba totala de 20.000 lei. Au furat aproape toate tigarile ce le-am aprovizionat intr-o saptamana.
Un alt lucru care ma bucura este faptul ca daca atuncea spuneam ca nu mai am nici o sansa de protectie in sensul ca avem grilaje, avem firma de protectie si paza care ne asigura paza, avem sisteme de supraveghere care toate au functionat, dar din pacate hotii si-au facut meseria. Dar din fericire uite ca a aparut un lucru nou care sincer, eu ma gandeam ca ar trebui, odata cu declansarea sistemului de alarma sa se declanseze asa un fel de spray sa nu-i zic paralizant ca nu-i frumos, dar macar un spray de adormit sa spun asa, si uite ca acum a aparut asa ceva. Odata cu sistemul de alarma se declanseaza un sistem de ceata ca sa-i bage in ceata pe infractori. Nu am mai avut probleme si speram sa nu avem.” – Troanca Viorica, administrator, HORTICOM SRL.
 

 
Cititi Comunicatul de presa integral aici.

 

macrogroup_cluj_logo„Cu toate ca obiectivele din reteaua noastra de case de schimb valutar dispun de sistemele de securitate obligatorii in conformitate cu legislatia in vigoare (sistem de alarma laefractie, acces control si supraveghere video TVCI) am agreat ideea de ne proteja suplimentar si cu singurul sistem activ de securitate, sistemul de securitate cu ceata.
Datorita riscului ridicat la securitate pe care il prezinta obiectivele noastre, costul aferent politei de asigurare este destul de mare, iar pana acum nu am gasit o modalitate de reducere a acesteia.
Sistemele de securitate cu ceata produse de liderul mondial PROTECT reprezinta o solutie de securitate viabila si eficienta la efractie si jaf, in special datorita reducerii pana la eliminare a riscului aferent timpilor de interventie a echipajului de securitate. Astfel riscul global se diminueaza, iar PROTECT Romania ne-a recomandat un broker de asigurare prin intermediul caruia am incheiat asigurarea si suplimentar am instalat si tunuri de ceata, la un cost total identic si in aceleasi conditii ca in anii precedenti!
Sistemele de securitate cu ceata PROTECT sunt conforme cu legislatia UE, sunt certificate si testate de laboratoare internationale independente pentru conformitatea cu standardul din domeniu SR EN 50131-8, asadar recomand tuturor caselor de schimb valutar instalarea acestora, chiar daca ele respecta deja cerintele legislative in ceea ce priveste sistemele de securitate, odata cu instalarea tunurilor de ceata PROTECT se pot obtine reduceri semnificative ale costului politei de asigurare.”Botar Iosif, director, MACROGROUP CSV SRL.

 

Logo„Analizand eficienta sistemelor de securitate si timpul de interventie a echipajului in cazul unui eveniment de securitate la casa de schimb valutar pe care o detinem, decizia instalarii unui tun de ceata a fost una fireasca si urgenta, acesta fiind singurul sistem de securitate activ care opreste infractorii.
Recomand dotarea caselor de schimb valutar cu sisteme de securitate cu ceata, astfel veti fi protejaţi pe timp de noapte la efractii dar si in timpul orelor de program, la atacurile in scop de jaf.
In cateva de secunde de la activare ceata densa va asigura protectia obiectivului si va forta infractorii sa paraseasca in fuga locul faptei!” – Lado Mate, administrator, INTER-DISCRET SRL.

 

EH

„Am inceput colaborarea cu firma ATC SYSTEMS SRL din Gheorgheni inca din anul 2000. ATC SYSTEMS ne-a asigurat servicii profesionale de proiectare si instalare sisteme de securitate: sisteme de alarma la efractie si sisteme de supraveghere video cu circuit inchis TVCI.

In anul 2013, odata cu participarea la o demonstratie a sistemelor de securitate cu ceata PROTECT, am fost incantati de la bun inceput de eficacitatea sistemului si de activarea rapida a tunurilor de ceata in cazul unui eveniment de efractie sau jaf, aşadar nu am avut motive sa nu decidem dotarea de indata a caselor de schimb valutar cu aceste sisteme active de protectie.  Am optat pentru un sistem de securitate independent de cel deja existent, configurand astfel un al doilea inel de protectie. Tunurile de ceata asigura o protectie totala, semnalul de activare in afara orelor de program se transmite de catre sistemul de alarma la efractie, iar un detector combinat pasiv in infrarosu si microunde asigura semnalul secundar de confirmare a efractiei. In timpul orelor de program, activarea tunului de ceata se realizeaza prin intermediul unui buton de panica dedicat.

Sistemele de securitate cu ceata PROTECT protejeaza din luna septembrie 2013 unitatile noastre, case de schimb valutar precum si casa de locuit, si consideram ca aceasta solutie de protectie activa ne-a schimbat viata. De atunci suntem mai linistiti, stiind ca familia, angajatii precum si bunurile si valorile sunt in siguranta. Tunurile de ceata sunt fiabile, funcţioneaza fara alarme false, sunt silentioase, au un consum redus si au un raport excelent investitie / eficienta.

Asadar recomand dotarea obiectivelor cu aceste sisteme de securitate active, deoarece le consideram cea mai eficienta solutie de protectie, in cateva secunde de la activare asigura protectia reala a obiectivului. Astfel nu mai suntem expusi la riscul aferent duratei de interventie a echipajului de interventie care este mai mare decat durata derularii unei efractii, nu mai amintesc de tentativele de jaf, unde fiecare secunda conteaza!” – Barabas Attila, administrator, EXCHANGE HOUSE SRL.

 

 

STRASS„Din pacate, in luna noiembrie 2009 am avut un atac la o unitate a noastra, casa de amanet, de catre doua persoane cu cagula. Din fericire nu au fost sustrase valori dar personalul a fost agresat si a necesitat tratament medical spitalicesc. La momentul atacului, casa de amanet era dotata cu sistem de alarma la efractie dar nu avea alte sisteme active de protecţie care ar fi protejat casa de amanet.
Dupa prezentarea sistemelor de securitate cu ceata, am decis suplimentarea de urgenta a sistemelor de alarma la efractie din unitatile noastre cu tunuri de ceata, in vederea reducerii nivelului de risc la care sunt expuse in mod continuu casele de amanet.
Odata cu finalizarea cu succes a lucrarilor de instalare si instruire corespunzatoare a personalului in vederea utilizarii eficiente a sistemelor de securitate cu ceata, recomand dotarea tuturor caselor de amanet cu sistemele de securitate cu ceata PROTECT furnizate de catre ATC SYSTEMS SRL, eu deja sunt in siguranta deplina stiind ca personalul si intreaga afacere este protejata efectiv instantaneu, protectia este imediata si nu mai depinde de sosirea echipajului de interventie” – Lenard Rita, administrator, STRASS SRL.

 

 

TALIZMAN„Urmare a efectuarii analizei de risc pentru magazinul nostru de bijuterii conform legislatiei in vigoare, pentru diminuarea riscului la securitatea fizica, odata cu instalarea sistemelor clasice de alarma la efractie si supraveghere video, am decis si integrarea unui sistem de securitate cu ceata.
Am optat pentru un tun de ceata produs de compania daneza PROTECT pe baza analizei raportului optim investitie / eficienta, acesta fiind singurul sistem de securitate cu ceata din lume ce genereaza ceata la capacitate maxima timp de un minut continuu.
Asadar recomand dotarea tuturor magazinelor de bijuterii cu sisteme de securitate cu ceata PROTECT, acesta fiind singurul sistem de securitate activ care protejeaza efectiv impot
riva efractiilor, jafului si a actelor de vandalism.” – Fodor Csaba, administrator, TALIZMAN SRL.

 


Platinum„Odata cu prezentarea sistemelor de securitate cu ceata, recunosc ca am fost sceptic in ceea ce priveste aceasta tehnologie activa de protectie, dar evaluand avantajele si beneficiile implementarii acesteia la obiectivul nostru, casa de amanet, am realizat ca este singurul sistem de securitate care ne ofera o protectie rapida si eficienta.

Deoarece efractiile si jafurile nu se intampla in fiecare zi, dar nu se stie in care zi se intampla, am decis protejarea de urgenta cu un tun de ceata a casei de amanet, beneficiind si de finantarea oferita pentru achizitia echipamentului.
Recomand integrarea tunurilor de ceata PROTECT in cadrul sistemelor de alarma existente din casele de amanet, acesta este compatibil cu toate tipurile de centrale de alarma la efractie si este singurul sistem de securitate activ care protejeaza efectiv impotriva efractiilor, jafului si a actelor de vandalism.” – Kelemen Laszlo, administrator, M&K PLATINUM 2003 SRL.

 

ND Market logo„Cu toate ca magazinul nostru de bijuterii este dotat cu toate tipurile de sisteme de securitate prevazute ca obligatorii de legislatia in vigoare, am optat si pentru instalarea unui tun de ceata produs de compania daneza PROTECT, deoarece ne asigura securitatea suplimentara pe care sistemele conventionale nu le pot oferi, aici ma refer in special la protectia activa instantanee, si de asemenea imi asigura un somn linistit.
Asadar recomand dotarea tuturor magazinelor de bijuterii cu sisteme de securitate cu ceata PROTECT, acestea fiind singurele sisteme de securitate active care protejeaza eficace impotriva efractiilor, jafului si a actelor de vandalism.” – Nagy Lakatos Carol, administrator, I.F.N. ND MARKET SRL.

 

Dl. Lars Larsen, proprietarul lantului de magazine JYSK vorbeste despre avantajele implementarii sistemelor de securitate cu ceata PROTECT.

 

Revoltele din 09 august 2011 nu au ocolit nici magazinul de bijuterii Bhagwanji Rams & Sons din Londra. La numai cateva secunde de la atac, infractorii au fost fortati sa dea inapoi de catre un tun de ceata PROTECT 600i. Vizualizati interviul cu dl. Rams, proprietarul magazinului.

 

Jyske Bank isi protejeaza agentiile cu sisteme de securitate cu ceata PROTECT:

 

Managerul de securitate al companiei STARK explica de ce reteaua de magazine de materiale de constructii a ales sistemele de securitate cu ceata PROTECT.