Romanian Security Fair 2014


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/r32317atcs/public_html/wp-content/themes/Evolution/loop-single.php on line 20

Participare de succes a PROTECT ROMANIA la Romanian Security Fair 2014 din perioada 8 – 10 octombrie 2014 in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, expozitie care s-a adresat tuturor furnizorilor de tehnologii, solutii si servicii de securitate din tara si strainatate, dar si consumatorilor din acest domeniu.

Standul nostru a avut cel mai mare numar de vizitatori, fiind singurul stand care a prezentat o solutie de protectie activa impotriva efractiei, jafului sau actelor de vandalism, sistemele de securitate cu ceata.

Prezentarea „live” a protectiei cu ceata efectuata in cadrul standului a atras numerosi vizitatori, presa precum si reprezentantii autoritatilor din domeniul securitatii:

 

Reportaj Kanal D cu Dan Belai, Managing Director PROTECT ROMANIA, reporter Daniel Nicolaina:

 

 


Interviu Security Portal cu Dan Belai, Managing Director PROTECT ROMANIA, reporter Ilinca Obadescu:

 

 


 

Testarea sistemului de securitate cu ceata, cu participarea dlui. Dan Belai, Managing Director PROTECT ROMANIA, dlui. Comisar sef de Poliţie Aurel Catrinoiu din cadrul Directiei de Ordine Publica din IGPR, a dlui. Silviu Clep, ex-presedintele Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate si a dlui. Brian Andersen, Vice President International Sales PROTECT A/S: