Sistemul de securitate ZOLO


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home3/r32317atcs/public_html/wp-content/themes/Evolution/loop-single.php on line 20

ZOLO este un sistem de alarma la efractie wireless, unic si extrem de eficient, care controleaza tunul de ceata in caz de efractie. Zolo este controlat de la distanta de o telecomanda inteligenta sau de catre un smartphone.

Controlati wireless tunul de ceata utilizand propriul sau sistem de alarma stand-alonediagram_zolo_hvid

Sistem de alarma la efractie si securitate cu ceata intr-un singur sistem. PROTECT tocmai a lansat ZOLO, primul sistem de alarma GSM care poate controla wireless tunul de ceata.

PROTECT a proiectat un nou sistem de alarma la efractie GSM la care poate fi conectat la tunul de ceata. Se numeste ZOLO si este dedicat obiectivelor unde nu este posibil sau nu se doreste a se instala un sistem de alarma la efractie prin cablu.

Noul sistem de alarma la efractie ZOLO este o solutie accesibila care este mai ieftina decat un sistem de alarma traditional dar poate fi conectat fara probleme la un dispecerat de monitorizare-interventie.

„Multe companii si case private au in prezent sisteme electronice de alarma la efractie, care pot fi upgradate pentru a integra tunul de ceata. Dar la obiectivele fara sistem de alarma, pana acum nu am fost in masura sa oferim protectia cu ceata. Prin urmare, vedem un mare potential in solutia Zolo, care poate fi integrat la toate tunurile noastre de ceata, odata ce cardul de comunicatii se instaleaza in tunul de ceata” explica Poul Dalsgaard, Protect CEO.

Sistemul de securitate Zolo este usor de instalat de catre instalatorii acreditati PROTECT, fiind livrat in pachet complet care include:

  • un detector PIR cu un modul GSM incorporat,
  • un card de comunicatii ZOLO, pentru a fi instalat in tunul de ceata,
  • un detector PIR secundar, pentru confirmarea activarii,
  • o telecomanda inteligenta,
  • un cablu USB pentru programarea sistemului de alarma de la PC,
  • o antena pentru a fi instalata pe tunul de ceata.

Cartela SIM pentru modulul GSM nu este inclus.

Tunul de ceata este elementul central al protectiei la efractie. Acesta este instalat impreuna cu cardul pt. comunicatie, detectorul secundar PIR si antena. Ceata incepe sa se genereze numai cand ambii detectori PIR detecteaza simultan miscare in spatiul protejat.

Sistemul de securitate ZOLO poate fi armat si dezarmat cu ajutorul telecomenzii inteligente sau al smartphone-ului. Odata ce alarma se declanseaza, un mesaj este transmis catre numarul de telefon al proprietarului sau al persoanelor programate in sistem (pana la 10 numere de telefon). Proprietarul sau persoana anuntata poate verifica apoi obiectivul protejat.

Sistemul de securitate ZOLO se poate extinde cu telecomenzi suplimentare, tastatura fixa, contacte magnetice pentru usi si ferestre, detectoare de fum, etc..